Mat på bordet

Publisert: 2018-08-30 08:58:59 av Norsk Industriarbeidermuseum avd. Tinn Museum
  • Skriv ut
Foto: Foto: Hilde Widvey, NIA

Grunnskole-elever i Tinn har gjennom prosjektet "Vel sådd, godt høstet" fått kunnskap om og erfaring med matens vei til bordet og koblinger mot bærekraft i matproduksjon. Denne dagen høstes det, og publikum kan være med. Innhøsting skjer på dagtid. Utekjøkken, smaksprøver på det som er laget og salgsboder om ettermiddagen. Prosjektet er støttet av Miljødirektoratet. Åpent og gratis for alle.

Hovedarrangør
Norsk Industriarbeidermuseum avd. Tinn Museum
Samarbeidsarrangører
  • Tinn kommune
Tidspunkt:
18. sep 2018 12:00
Sted:
Tinn Museum, Tinn, Telemark
Nettside:
http://nia.no
Stort kart